Eigenzinnige Culturele ondernemers zochten ondersteuning. Versterking van focus, vermijden van valkuilen en het wegnemen van (zelf opgelegde) belemmeringen of overtuigingen. Om daarmee succesvoller te worden als ondernemer. Voor deze groep organiseerde Kevin de Randamie van Braenworks daarom het programma N’Core, waarin wij als coach samenwerkten. Binnen een tijdspad van een aantal maanden lukte het ons om in een serie intensieve sessies deze ondernemers grote stappen te laten zetten. Op basis van dit succes en zijn eigen ervaringen begon Kevin de Braenworks Academy als een business school voor deze doelgroep. Hiervoor was ik in 2018 verantwoordelijk voor het ontwikkelen en trainen van de eerste module van 4 weken voor in totaal bijna 40 deelnemers: Identiteit en Kracht.

“Hij heeft de unieke gave om de onderkant van iemands eerlijkheid te raken. Je kunt eerlijk zijn aan de oppervlakte, maar Amos vindt de diepere eerlijkheid. Amos kan echt, authentiek connectie maken met mensen, zonder enige moeite. Ik zou hem aanraden op het moment dat ik zie dat er wel een eigen snelheid is, een duidelijke drive, maar dat er reflectie mist. Voor zowel individuen als organisaties.”

– Kevin De Randamie – oprichter Braenworks Academy.

“Amos is een gedachtegangversneller die veel vertrouwen geeft. Hij is ondanks zijn lange ervaring als ondernemer nog steeds een jonge hond in zijn nieuwsgierigheid. Vraagt net zolang door tot je tot de kern raakt. Daar heb ik veel aan gehad. Kan soepel switchen tussen coachen en advies”.

– Tjeerd  Hendriks – deelnemer en Rotterdams ondernemer (o.a. Groos en Industriegebouw).